Uporaba zaščitne maske v ZD Medvode NI VEČ OBVEZNA

20. mar. 2023

Spoštovani!

Obveščamo vas, da uporaba zaščitne maske v prostorih Zdravstvenega doma Medvode ni več obvezna.

Kljub temu vas pozivamo k nošnji mask, še posebej, če ste starejši, z pridruženimi bolezni ali kakorkoli imunsko oslabeli ter imate blage znake respiratorne okužbe. Masko še vedno lahko dobite pri informacijah.

Hitro antigensko testiranje (HAGT) se ne izvaja več.

V primeru pojava simptomov respiratorne okužbe se obrnite na ambulanto vašega izbranega osebnega zdravnika.


Zadnje objave

Priprava na porod in starševstvo

PRIPRAVA NA POROD IN STARŠEVSTVO

Spoštovani, v ZD Medvode konec septembra pričenjamo s programom Priprava na porod in starševstvo. Z veseljem vabimo bodoče starše, da se prijavijo na mail: solazastarse@zd-medvode.si ali 01/361 99 46. Srečanja se udeležite (okvirno) od 28. do 35. tedna nosečnosti. Delavnica poteka v petih srečanjih, ki jih bodo vodili različni strokovnjaki. Vabimo vas, da si na povezavi Priprava na porod in starševstvo preberete o okvirnih vsebinah. Vabljeni!
Preberi več

14.8.2023 ZD ODPRT

Zdravstveni dom Medvode je vključen v kritično infrastrukturo, zato na dan solidarnosti, 14.8.2023, delamo v rednem delovnem času od 6:45 do 19:30 ure. Delo bo potekalo nespremenjeno od običajnega, kar pomeni, da so vsi že potrjeni termini pregledov veljavni. Dežurne ambulante pa bodo sprejele vse nenaročene in nenadno obolele paciente.
Preberi več

Spremenjen način elektronske komunikacije s splošno ambulanto

Spoštovani, obveščamo vas, da v SPLOŠNIH AMBULANTAH komunikacija z ambulanto preko e-maila ni več možna. E-mail je nadomestil spletni obrazec, ki ga najdete na naši spletni strani pod ambulanto vašega izbranega zdravnika: Ambulante družinske medicine. Hvala za razumevanje.
Preberi več