Obvestilo pacientom – prepoved dajanja daril

 

V Zdravstvenem domu Medvode se zaposleni trudimo omogočiti pacientom kvalitetno oskrbo ter prijazno okolje. Naša največja nagrada je zadovoljstvo pacienta, ko ozdravljen zapušča prostore našega zavoda.

Na osnovi Uredbe o omejitvah in dolžnostih javnih uslužbencev v zvezi s sprejemanjem daril, je bil dne 28. 7. 2014 sprejet Pravilnik o ravnanju z darili in o omejitvah in dolžnostih v zvezi s sprejemanjem daril. V navedenem pravilniku so določene omejitve in dolžnosti delavcev v Zdravstvenem domu Medvode glede sprejemanja daril v zvezi z opravljanjem službe, razpolaganje s temi darili in odgovorna oseba za vodenje seznama daril. Vsi delavci se morajo ravnati po določbah omenjenega pravilnika.

Zaposleni v Zdravstvenem domu Medvode NE SMEJO SPREJEMATI DARIL, razen:

 

  • daril manjše vrednosti - to so darila, katerih vrednost ne presega 62,59 EUR oz. katerih skupna vrednost v posameznem koledarskem letu ne presega 125,19 EUR, če so prejeta od iste osebe;
  • daril zanemarljive vrednosti - to so darila manjše vrednosti, katerih vrednost ne presega 20,86 EUR.
 

Ta spletna stran uporablja piškotke. Piškotke uporabljamo, da bi vam omogočili nemoteno in prijetno uporabniško izkušnjo. Z nadaljnjo uporabo te spletne strani se strinjate z našo politiko piškotkov.

Če se strinjate z uporabo piškotkov na spletni strani ZD Medvode pritisnite na gumb.